(Castellano : clic aquí)


T'agradaria disfrutar dels més variats plats cassolans, nutritius i sense conservants ni additius durant tota la setmana?

Que et semblaria compartir una vetllada especial amb els teus a la teva pròpia casa?

Havies pensat regalar-li a algú un àpat amb els amics íntims o sorprendre a la teva parella amb un sopar romàntic?


IN LA TEVA COCINA ho fa possible...


Ens especialitzem en àpats íntims, per grups reduïts i menjars preparats per a tota la setmana, i ho muntem tot a la teva pròpia cuina.


ELS NOSTRES SERVEIS


I) MENJAR PER A SOPARS O ALTRES ESDEVENIMENTS

IN LA TEVA COCINA et permet cel·lebrar àpats elegants i originals a casa teva per a que disfrutis i comparteixis bons moments amb els teus.

Com funciona? Preparem i servim els entrants, el plat principal i les postres a partir d'ingredients frescs. Ho fem tot el mateix dia de l'àpat i a la teva pròpia cuina. Portem la vaixella i ens encarreguem de deixar la cuina com la vam trobar.

A més, pots sorprendre als teus convidats acompanyant els entrants amb un cocktail pre-dinner i les postres amb un cocktail after-dinner.

Relaxa't i gaudeix dels teus convidats!

Menús i preus (clica aquí)


II) MENJAR PER TOTA LA SETMANA

Aquest servei està pensat especialment per a professionals ocupats, famílies o persones que aprecien el valor del temps i el menjar cassolà. Preparem menús per a tota la setmana basant-nos en els teus gustos i capritxos culinaris, oferint-te una alternativa còmoda i sana al menjar ràpid i als precuinats industrials.

El·laborem els menús a la teva cuina o a la nostra segons les teves preferències i horaris. Al finalitzar la jornada de treball, els menús quedaran congelats o envasats i etiquetats amb la data i els detalls necessaris per recalentar-los o manipular-los posteriorment.

Menús i preus (clica aquí)


III) SERVEI DE BARTENDER

Aquest servei està pensat per àpats o petites festes on es serveixen cocktails molt elegants. Ens encarreguem de comprar els ingredients i portem tots els estris necessaris per preparar els cocktails.*

* Si el nombre de convidats supera les sis persones, caldrà que disposis de copes cocktail / gots de tub / gots de whisky, segons el tipus de cocktails que escolleixis.


Cocktails pre-dinner (clica aquí)

Cocktails after-dinner (clica aquí)


Pots consultar els preus enviant-nos un mail.